Вівторок, 19.03.2024, 06:20
Нагачівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Яворівської міської ради Львівської області
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 58
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

 

 

 

 


Психологічна служба та учні Нагачівського ЗЗСО І-ІІІ ст. протягом 27.09.-1.10 р. долучилися до проведення Всеукраїнського тижня з протидії булінгу. З учнями 5-7 класів проведений урок-квест "Зупинимо булінг разом!", у 5-6 класах конкурс малюнка "Скажемо булінгу "НІ!", у 8-9 класах годину спілкування "Кібербулінг", перегляд відеопрезентації "Булінг у школі і як його розпізнати" та заняття з елементами тренінгу у 10-11 класах "Кібербулінг або агресія в інтернеті: способи розпізнання і захист дитини". Учні 8 класів підготували стінгазету "Булінгу - НІ".  

Вихованці  «Туристсько- краєзнавчого гуртка» Нагачівської ЗОШ І-ІІІ ступенів разом з керівником гуртка Чиж М.М. та соціальним педагогом  Жук М.М.  відвідали  історико - етнографічний музей « Яворівщина».

     Під час оглядової екскурсії  діти познайомилися з археологічними знахідками, народними промислами та історичним минулим Яворівщини.

                                                    


21 вересня 2018 року в Нагачівській ЗОШ І-ІІІ ступенів провели захід до Дня миру. Школярі почепили на карту України  символічні голуби. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих людей, які воювали за мир.

 

 

 


Учні  6-А класу  взяли участь у дослідницькій роботі  « Вулкан своїми руками» ( вчитель Чиж М.М.). Такий цікавий експеримент  здивував і зацікавив учнів. Модель виверження вулкана  допомогла вивчити тему уроку. Після уроку діти смакували солодкий вулкан, виготовлений  Фітель Мартою.

         


 

27 квітня учні 2-А класу під керівництвом вчителя Труняк Н.П. провели свято «Казка в гості завітала». .Вони з цікавістю розказували казки, інсценізували уривки казок, співали, танцювали. Батьки із захопленням спостерігали за акторськими здібностями своїх дітей. На згадку про чудове казкове диво глядачі зробили фотографії із героями виступу. Всі залишили актовий зал з веселим настроєм, гарними емоціями та незабутніми враженнями.

 


З 16 по 20 квітня у школі проходив тиждень психології та учнівського самоврядування. На загальношкільній лінійці психолог Антонишин М.П. та педагог-організатор Гембаль І.Ф. ознайомили учнів  та вчителів з планом проведення тижня. Протягом тижня було проведено різноманітні акції: «Мудрі повчання», «Лист директору школи» (11 класи), «Обійми рідну школу»; тренінгові заняття «Корабель»(7-і класи),ділова гра «Школа майбутнього»(10-і класи), «Слідопити», вправи «Паркан думок»(5-11 класи), "Дерево мрій"(1-4 класи), «Тренуй свої емоції»(1-4 класи),конкурс  малюнків «Щастя – це…».Члени учнівського самоврядування мали змогу випробувати себе у ролі вчителів та провести веселі перерви.

 

                 


 

5 березня, у 5-Б класі, класним керівником Борис О.М. спільно із шкільним психологом Антонишин М. П. проведено годину спілкування на тему: "Відкривайте чарівні двері добра й довіри". Діти щиро обмінялися думками про те,що значить бути добрим, що лежить в основі доброти, доброго вчинку. Такі розмови з учнями розвивають бажання робити добро, формувати в молодого покоління моральні чесноти, шляхетність, почуття милосердя, потребу в самовдосконаленні та самовихованні, а також чемне ставлення учня одне до одного.

 

7.12 - 11.12. у Нагачівській ЗОШ І-ІІІ ст. практичним психологом Антонишин М.П. та соціальним педагогом Жук М.М. було проведено тиждень щодо протидії насильству. Учні 1-4 кл. взяли участь у конкурсі малюнків "Світ без насильства очима дітей", година спілкування "Наші долоньки не для биття" - учні 5 кл., тренінгове заняття "Квітка толерантності" проведене з учнями 6-7 кл., психологічна година "Розірви коло насильства" - учні 8-9 кл., заняття з елементами тренінгу "Мій улюблений світ без насильства" - учні 10-11 кл. Виготовлення буклетів "Життя без насильства". 

 

18 жовтня учні Нагачівської школи відвідали столицю України. Школярі відвідали музей «Становлення української нації» відкрився у Києві, океанаріум, Маріїнський парк, "скляний" пішохідний міст з Володимирівської гірки, Майдан незалежності.

             


Учні Нагачівської ЗОШ І-ІІІ ступенів під керівництвом заступника директора з виховної роботи Антонишин М.І. провели вечір-реквієм «У нашій пам'яті вони назавжди залишились». Вони вшанували героїв Небесної сотні та воїнів АТО, схилили в скорботі низько голови перед пам'яттю тих, хто загинув у мирний час ХХІ століття. На вечорі були присутні учасники АТО села Нагачів.


В гостях у Нагачівській ЗОШ І-ІІІ ступенів 14 лютого побувала головний спеціаліст Яворівського бюро правової допомоги Жук Оксана Богданівна. Вона провела лекцію для учнів 11-х класів на тему "Насильство в сім'ї". 


День безпечного Інтернету учні школи відзначили проведенням лінійки, на якій ознайомились із віртуальними загрозами, що можуть завдати шкоди в житті, визначали шляхи негативного впливу інтернета та правила безпечної поведінки. На перервах мали змогу переглядати відеоролик з теми, змагались в створенні  дотепних підписів до малюнків, складати сенкан "Інтернет" 


Урок з теми "Геній українського національного самоусвідомлення" присвячений В'ячеславу Чорноволу провела вчитель історії Дригель Марія Степанівна в 11-А класі.Під час уроку учні підготували презентації та історичні есе. Відбулося обговорення діяльності В.Чорновола та його участі в національно-визвольному русі. Учні з'ясували його роль в проголошенні незалежності України.

  


У Нагачівській ЗОШ І-ІІІ ступенів 1 грудня відбувся захід «СНІД-смертельна загроза людства». Участь взяли учні 10 класів. Переглянули презентацію «Роздолля роздумів» про людей, що досягли успіху, але стали жертвами СНІДу.  Інсценізували казку «СНІД не спить», слухали притчу про маму, яка віддала красу, молодість за сина наркомана і закликали до здорового способу житття.


21 листопада у Нагачівській ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено захід до річниці Майдану. Учні 7-А класу разом із класним керівником Василихою Г.І. згадали події, що призвели до початку Революції Гідності. Переглянули презентацію «Історія Євромайдану», декламували поезії, співали українських революційних пісень. Вшанували героїв Небесної сотні хвилиною мовчання.


19 листопада в Нагачівській ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено благодійний ярмарок. Учні  залюбки продавали різні солодощі, які спекли власноруч. Виручені кошти передали своїм  солдатам – учасникам АТО для придбання теплого одягу і лікарств. Учні молодших класів додали ще свої малюнки, листівки,обереги.


19 листопада  у Нагачівській ЗОШ I -  III ступенів класним керівником Полух О. В. проведено урок мужності «Воїн, Захисти майбутнє України». Урок розпочався хвилиною мовчання. У супроводі презентації діти розповідали вірші. Зворушливим був перегляд відео «Солдати України» . На завершення діти виготовили листівки для воїнів АТО.


До річниці Майдану 18 листопада  у 3-А, класу Нагачівської ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено урок мужності «Воїн, захисти майбутнє України». Класний керівник Труняк Н.П.  розпочала урок хвилиною мовчання за загиблими героями майдану та АТО. Діти переглянули презентацію сьогоднішніх подій в Україні, інсценізували вірш «Чому ти плачеш, душенько тендітна?», і виготовили голуби- символ миру.


 

  7 листопада у Нагачівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося свято «Плекатимеш мову- цвістимуть слова» знагоди Дня писемності. У заході взяли участь учні 6-А класу під керівництвом вчителя української мови та літератури Лободинець М.І. 


  Нагачівська  ЗОШ І-ІІІ ступенів долучилась до акції «Напиши листа солдату». Учні 1-В класу під керівництвом вчителя Кохман Г.М. писали листи, малювали малюнки нашим воїнам. Вони бажали їм повернення додому, здоров'я, Божого благословення, перемоги над ворогом. Свої листи, малюнки, діти передали учаснику АТО, батькові учениці свого класу Фульмесу Михайлові.

 


16 червня учні пришкільного табору "ВЕРЕС" відвідали національний парк "РОЗТОЧЧЯ" та хресну дорогу у СТРАДЧІ.

                     

 30 травня у СЗШ І-ІІІ ступенів с.Нагачів відбулась урочиста лінійка з нагоди свята останнього дзвоника

                          

 


12 травня у СЗШ І-ІІІ ступенів с.Нагачів за участю учнів 6-х класів та вчителів  Кухар Л.М., Василихи Г.І. проведено свято Матері .

Свято Матері сьогодні,

То .. твій Матусю день,

Нині діти в’ють віночки

З квітів, віршів і пісень.

                


       

У рамках проведення місячника благоустрою в СЗШ I-III ступенів села Нагачів проведено прибирання та благоустрій території навчального закладу, пам’ятних місць села. Учні закладу разом з учителями, техпрацівниками прибрали територію школи, дитячі та спортивні майданчики,  сільський парк.

      

      


8 квітня у СЗШ І-ІІІ ступенів с.Нагачів був проведений  День здоров′я. Цікаву інформацію про здоров′я для  учнів презентувала агітбригада, яка закликала вести   здоровий спосіб життя, що є запорукою життєвого успіху.

  Крім цього учні 5-их класів показали свої здоров′язберігаючі навички і вміння на інтегрованому уроці основ  здоров′я і фізичної культури. Підготували ці  заходи вчителі основ здоров′я Антонишин Л.А. і фізичної культури Альмес С.І.


     З 1 по  5 квітня 2014 року  в СЗШ І-ІІІ ступенів с.Нагачів були організовані  та проведені для учнів 1-11 класів уроки цивільної оборони, під час яких розглядали питання безпечної поведінки в умовах надзвичайних ситуацій. Розроблено тематику уроків:

1-4 класи - "Твоя безпека  залежить від твоєї поведінки";

5-8 класи – "Правила безпечної поведінки в повсякденному житті";

9-11 класи - "Надзвичайні ситуації. Порядок дій у разі їх загрози або виникнення". На уроках  ЦО учні ознайомились з правилами поведінки в надзвичайних ситуаціях, учні старших вчились надавати першу домедичну допомогу. Уроки проводились у вигляді ігор, змагань, тренінгів, бесід.

Цікаво був проведений урок у 10-А класі класним керівником  Антонишин Л.М.

       


 У неділю 16 березня у стінах СЗШ І-ІІІ ступенів с.Нагачів відбулося свято пам′яті Великого Кобзаря під назвою « Не проспіть Україну мою…».Для справжніх геніїв час не вимірюється датами, їхні ідеї й творчі надбання перебувають поза часом, вони – безсмертні. Цю думку спробували довести дев′ятикласники під керівництвом вчителів української мови та літератури  Роїк В.С. та Тимончак  Г.Д. і всі учасники дійства.

         

 
        

7 березня  у СЗШ І-ІІІ ступенів с.Нагачів проведено усний журнал «Наша дума, наша пісня не вмре, не загине…», присвячений 200-річчю з дня народження геніального поета Тараса Шевченка. Підготували учні 6-А, 6-Б класів та класні керівники Василиха Г.І., Кухар Л.М.

         

                  


3 березня  2014  року відбулося ІІІ засідання окружної методичної комісії вчителів біології та основ здоров'я на тему: «Метод проектів як основний вид пізнавальної діяльності учнів на уроках біології та основ здоров'я»  на базі СЗШ І-ІІІ ст.с. Нагачів. Засідання було проведено у формі круглого столу. Присутні вчителі відвідали відкритий урок з біології у 10 класі на тему: «Віруси, їх хімічний склад, будова, життєві цикли). Урок, девіз якого: «Відкриття приходить лише до тих, хто  готовий до їх розуміння». Присутніми педагогами, було відмічено, що учні  вміють працювати в групах, легко виконують завдання різного рівня складності. На уроці вчитель Гембаль І.Ф. використала мультимедійні презентації та хвилинку поезії «Комп'ютерні віруси, що стало окрасою уроку та сприяло кращій пізнавальності навчальної інформації. Учні на уроці були активні і щиро зацікавлені. Методичний коментар до відвіданого уроку зробили вчителі  Сайко О.В., Мурин Л.І., Карпа З.М., Антонишин Л.А., та заступник директора з навчальної роботи – Жила Л.С. Вчителі також заслухали доповідь: «Методи інтелектуальної праці, як спосіб підвищення ефективності уроку».

     

 
 
 
 

21 лютого  у СЗШ І-ІІІ ступенів с. Нагачів практичним психологом Антонишин М.П. було проведено психолого-педагогічний семінар на тему "Психологічні причини порушення дисципліни на уроці" 
       
 

21 лютого вчителем української мови Лободинець М.І. та класним керівником Карпою Л.М. проведено свято "Розквітай же, рідна українська мово!" за участю учнів 7-Б класу 
 
     
 
     
 
 
 
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту